Henter indhold...
AlderBarnets Ven

Red Barnet Ungdom


Barnets Ven er en rollemodels-indsats, hvor børn, der har identificerbare sociale eller emotionelle udfordringer, kan få tildelt en rollemodel, der kan give dem et tiltrængt pusterum og gode oplevelser

Barnets Ven er en forbyggende indsats, målrettet børn i alderen 6-15 år, som har identificerbare sociale eller emotionelle udfordringer herunder milde diagnoser, der endnu ikke er så betydelige, at de kvalificerer børnene til hjælp og støtte under servicelovens bestemmelser.

Barnets Ven har dokumenteret effekt i forhold til at forbygge social isolation, mistrivsel, marginalisering samt ensomhed, og styrker børnenes personlige og sociale udvikling. Barnets Ven bygger på et ung-til-yngre princip, hvor børnene får en frivillig ven i alderen 20-28 år, der er nøje udvalgt til at støtte det enkelte barn i hans eller hendes udvikling.

I Barnets Ven mødes barnet og den frivillige rollemodel hver 14. dag i ét år, så der kan opbygges en stabil og tillidsfuld relation. Igennem aktiviteter, som barnet og den frivillige rollemodel finder på i fællesskab, styrkes barnets selvtillid og robusthed, og barnet introduceres gradvist til nye miljøer i nærområdet.   


Tilbuddet er til dig, som...

... er i alderen 6-15 år og har identificerbare sociale eller emotionelle udfordringer herunder milde diagnoser, der endnu ikke er så betydelige, at de kvalificerer til hjælp og støtte under servicelovens bestemmelser.


Aktiviteter

Fandt du ikke det du søgte, eller opdagede du fejl ved et opslag?

Skriv til os
Kontakt os

Socialkompas i Esbjerg Kommune administreres af Frivillighuset Vindrosen

Frivillighuset Vindrosen Esbjerg Kommune
Top