Henter indhold...
AlderVejledning til støtte, tilbud og fællesskab

Frivillighuset Vindrosen


Frivillighuset Vindrosen tilbyder gennem en personlig samtale at hjælpe dig med at finde vej til støtte, tilbud og fællesskaber blandt vores mange sociale medlemsforeninger i Esbjerg Kommune. 

Problemer og kriser er en del af vores liv og vi kan alle komme ud for svære perioder eller oplevelser, som er godt at tale med andre om. Blandt de sociale foreninger kan du mødes med andre, der har det ligesom dig, og som gerne deler sine erfaringer. 

Det kan også være at du oplever ensomhed eller bare savner et fællesskab og noget at fylde fritiden ud med - så kan vi også hjælpe med det. Med vores kendskab til foreningslivet og kommunens mange forskellige fællesskaber kan vi guide dig til lige det du står og mangler.

Vores foreninger tilbyder bl.a.:

  • Frivillig og anonym rådgivning
  • Personlige samtaler
  • Samtalegrupper
  • Selvhjælpsgrupper
  • Fællesskab, netværk og nye relationer
  • Bisidder
  • .. og meget mere

Du er meget velkommen til at kontakte os enten på mail eller telefon, eller bare dukke op i vores hus i Exnersgade 4, mandag, tirsdag eller torsdag kl. 10-15. Vi har altid tid til at tage en snak med dig og det er også muligt at booke en personlig samtale, hvor vi sætter mere tid af.

På vores hjemmeside kan du finde hjælp til selvhjælp via vores Sociale Vejviser, som giver dig et overblik over vores medlemsforeninger.


Tilbuddet er til dig, som...

..  har brug for at finde den rette hjælp og støtte

.. oplever ensomhed

.. mangler en fritidsaktivitet eller et fællesskab


Aktiviteter

Fandt du ikke det du søgte, eller opdagede du fejl ved et opslag?

Skriv til os
Kontakt os

Socialkompas i Esbjerg Kommune administreres af Frivillighuset Vindrosen

Frivillighuset Vindrosen Esbjerg Kommune
Top