Henter indhold...
AlderCafé Finns Paraply

Café Finns Paraply


Cafe Finns Paraply er en del af landsorganisationen KFUM´s Sociale Arbejde for socialt udsatte. KFUM´s Sociale Arbejde er en ngo, som arbejder på folkekirkelig grund med afsæt i et kristent menneskesyn. Her mødes mennesker i øjenhøjde og det enkelte menneske betragtes som ubetinget værdifuldt. Det er med det værdisæt at vi tilbyder et værested, her i Esbjerg midtby.

På Cafe Finns Paraply har vi plads til alle og alle er velkomne. Vi bestræber os for at møde alle, der kommer hos os, med respekt, tillid og omsorg og alle er vitterligt velkomne.

Der er ofte mange besøgende i løbet af dagen, men det er også muligt at møde de samme mennesker dag ud og dag ind. Vi mener at det samme klientel af gæster er med til at skabe et hjemligt og trygt miljø for alle.

Kort sagt, vi er et værested. Her kan du være, bare for at være her - om det er i 10 minutter eller 4 timer. Så længe vi har plads er du altid velkommen.

Vi tilbyder bl.a.: Salg af dagens varme ret og a la carte retter - god og veltilberedt mad til en overkommelig pris, omsorg og hygge, fællesskab for ensomme, dagens aviser, TV, Ipad og internet, aktiviteter, foredrag, råd og vejledning, økonomisk og juridisk rådgivning.

Åbningstider:
Mandag, tirsdag, torsdag og fredag kl. 9-14 samt onsdag kl. 9-19.


Tilbuddet er til dig, som...

.. er socialt udsat

.. har lyst til at mødes med andre

.. føler ensomhed

.. er sulten 


Aktiviteter

Fandt du ikke det du søgte, eller opdagede du fejl ved et opslag?

Skriv til os
Kontakt os

Socialkompas i Esbjerg Kommune administreres af Frivillighuset Vindrosen

Frivillighuset Vindrosen Esbjerg Kommune
Top