Henter indhold...
AlderLokalkreds for personer med tarmsygdomme

Colitis Crohn Foreningen Lokalafdeling Sydvestjylland


Lokalafdelingen Sydvestjylland dækker Colitis Crohn Foreningens medlemmer i den sydvestlige del af region Syd og er en patientforening for personer med kroniske tarmsygdomme samt andre relaterede tarmsygdomme.

Lokalafdelingen arrangerer foredrag, arrangementer og sociale aktiviteter for tarmramte og deres pårørende samt andre interesserede. Vi afholder 3-4 medlemsmøder om året, med fagligt og socialt indhold.

Er du medlem af Colitis-Crohn Foreningen - og bor du i ovennævnte område - modtager du vores nyhedsbrev med information om vores arrangementer. Har du desuden en god idé til kommende møder eller arrangementer, er du altid velkommen til at kontakte bestyrelsen i lokalforeningen.

Foreningen er landsdækkende og kan tilbyde socialrådgivning. Ring på 50 57 49 82 mandag og fredag kl. 9:00-11:00 eller send en mail på socialccf@proton.me og så vender socialrådigiveren tilbage hurtigst muligt. Beskriv kort din problemstilling eller de spørgsmål du kan have.
Husk kontaktoplysninger.

Derudover ydes også rådgivning via CCF Tarmlinjen. Klik på linket, udfyld formularen og bliv kontaktet, eller skriv til tarmlinjen@ccf.dk


Tilbuddet er til dig, som...

.. har en tarmsygdom

.. har lyst til at mødes med ligesindede lokalt

.. har brug for rådgivning


Aktiviteter

Fandt du ikke det du søgte, eller opdagede du fejl ved et opslag?

Skriv til os
Kontakt os

Socialkompas i Esbjerg Kommune administreres af Frivillighuset Vindrosen

Frivillighuset Vindrosen Esbjerg Kommune
Top