Henter indhold...
AlderLøbefællesskab for personer med og uden handicap

Team Tvilling


Mange personer med handicap oplever en hverdag med meget individuel træning og meget hjemmetid. Her kan deltagelsen i Team Tvilling give handiatleten et afbræk fra hverdagen.

Handiatleten har her mulighed for at komme ud og få følelsen af at være aktiv og være en del af noget sammen med andre. Her kan handiatleten få fornemmelsen af at løbe og vil mærke, at livskvaliteten og livsglæden bliver forøget, fordi alle deltagere er en del af en fælles sag og et fælles mål: At løbe og have det sjovt sammen.

Handiatleten kan opleve et identitetsskifte, hvor fokus ikke er på ens handicap, men på løbet og konkurrencen. Hvor ens handicap ikke er en hindring, og hvor handiatleten føler sig set og anerkendt i fællesskabet

Deltagelsen i Team Tvilling kan derfor være med til at give handiatleten oplevelsen af aktivitet, samhørighed og selvfølelse, der kan skabe øget bevægelsesglæde og livsglæde i hverdagen.

Fælles for alle vores handiatleter og løbere er, at de deltager, fordi de har lyst og gerne vil være en del af et fælleskab.

Praktisk information:
Handiatleter og løbere mødes i fælleskab hver søndag, i den afdeling de er tilknyttet, og løber sammen.

Team Tvilling sørger for, at der altid er en løber til en handiatlet, en løbevogn til låns i starten, og at handiatleten er tilpas i stolen inden afgang.

Både før og efter løbeturen er der mulighed for at lære hinanden bedre at kende på kryds og tværs mellem handiatleter, pårørende og løbere.
Konceptet giver derfor mulighed for, at alle interesserede handiatleter og løbere kan mødes i et naturligt rum og være sammen om en fælles aktivitet.


Tilbuddet er til dig, som...

  • Er bevægelsesbesværet/handiatlet og gerne vil ud og mærke luften i håret.
  • Alle aldre er velkomne.

 


Aktiviteter

Fandt du ikke det du søgte, eller opdagede du fejl ved et opslag?

Skriv til os
Kontakt os

Socialkompas i Esbjerg Kommune administreres af Frivillighuset Vindrosen

Frivillighuset Vindrosen Esbjerg Kommune
Top