28 tilbud fundet hos 12 organisationer
Deriblandt 10 virtuelle / online tilbud
Pårørendegruppe for voksne (Esbjerg)
I denne pårørendegruppe har du mulighed for at komme og snakke med andre pårørende om livet som pårørende til en person med hjerneskade.
Pårørendegruppe for unge (13-19)
Pårørendegruppen mødes og taler om forskellige familie- og uddannelsesrelaterede emner forbundet med hjerneskader.
Sundhedsguide
Links til Esbjerg Kommunes sundhedsguide - Her finder du kurser, forløb, træning og sundhedstilbud.
Kontakten
Er du psykisk eller social sårbar og har svært ved at få hverdagen til at hænge sammen, kan Kontakten hjælpe dig.
Pårørendegruppe for voksne pårørende til en hjerneskadet (Ribe)
Vi mødes og taler om, hvordan det er at være pårørende til en hjerneskadet person.
Lokalgruppe for OCD-ramte og pårørende
Lokalgruppe for OCD-ramte og pårørende. Formålet med møderne er dels, at alle får viden om OCD, og dels at træffe andre, der har OCD inde på livet, så man kan udveksle erfaringer.
Parkinson Pårørendegruppe
Vi er en gruppe af parkinson pårørende som mødes hver tredje måned på Frivillighuset Vindrosen i Esbjerg. Her deler vi vores bekymringer og giver hinanden styrke.
Al-Anon Familiegrupper - Hjælp og håb for pårørende til alkoholikere
Al-Anon er et program og fællesskab der hjælper alkoholikeres familier og andre pårørende i at komme sig ovenpå påvirkningen fra en andens misbrug.
Pårørendegruppe for personer med hjerneskadet familiemedlem
Hjernesagen Esbjerg/Fanøs pårørendegruppe er et tilbud til mennesker, hvis ægtefælde eller partner har været ramt af en blodprop eller hjerneblødning.
Ballast
Gratis, anonymt og professionelt behandlingstilbud til 5-25 årige børn og unge, der vokser op i familier med alkohol- og stofmisbrug
Skyggebørn - Børnegruppe 4-9 år
Sorggruppe for børn imellem 4-9år som har kritisk sygdom tæt inde på livet eller mistet en nær relation. Børnegruppen mødes 1,5time en fast hverdag hver 14.dag.
Skyggebørn - Ungegruppe for 18-28 årige
Sorggruppe for unge, som har kritisk sygdom tæt inde på livet eller mistet én som står dem nær . Gruppen mødes på en fast hverdag, hver 14.dag.
Skyggebørn - Sorggruppe for 10-17 årige
Sorggrupper for børn og unge, som har kritisk sygdom tæt inde på livet eller som der har mistet én der står dem nær. Gruppen mødes på en fast ugedag, hver 14.dag kl.17-20.
Skyggebørn - Voksengruppe 30+
Skyggebørns Voksengruppe er en sorggruppe for dig der er 30+, som har mistet en nærtstående i barndommen eller din tidlige ungdom.
Samtalecafé for pårørende til prostatakræftramte
Samtalecafé for pårørende til prostatakræftramte afholdes den første onsdag i måneden kl. 16:00-18:00 i Ribe. Vi mødes i Vindrosens lokaler på Tangevej 6D.
ACA - Voksne Børn af Alkoholikere og dysfunktionelle familier
ACA er et fællesskab af kvinder og mænd, der deler erfaring, styrke, håb og kærlighed for at blive raske efter de katastrofale følger af at være vokset op i et alkoholisk eller dysfunktionelt hjem.
Behandlingstilbud for børn og unge fra misbrugsfamilier
Ballast er et anonymt, gratis og professionelt behandlingstilbud til børn og unge i alderen 5-25 år, der vokser op i familier med alkohol- og stofmisbrug.
Pårørendegruppe for børn til forældre med senhjerneskade (pt. ikke aktivt)
I denne gruppe har vi fokus på børnene og deres oplevelser med at have en forælder, der er senhjerneskadet.
Rådgivning for selvmordsramte i hele Danmark
NEFOS - Netværket for selvmordsramte yder gratis rådgivning til mennesker, der har mistet til selvmord.
SINDs foredragsholdere
SINDs foredragsholdere har forskellige kompetencer og baggrunde. Du kan booke et gratis foredrag ved at kontakte dem. De svarer på henvendelser fra alle, der er interesserede.
Patientforeningen for Funktionelle Lidelser - PFFL
Patientforeningen for Funktionelle Lidelser er en patientforening for alle mennesker, som er i berøring med funktionel lidelse.
Fællesskab for efterladte efter selvmord
Landsforeningen for efterladte efter selvmord er en frivillig forening, der arbejder med at bryde tabuet omkring selvmord og give efterladte mulighed for fællesskab med ligesindede.
Landsforeningen for efterladte efter selvmord - Kontakttelefon
Nummeret til Landsforeningens kontakt-telefon er: 7027 4212 Når du ringer til dette nummer får du en telefonsvarer, læg en besked og du bliver kontaktet af foreningen hurtigst muligt
Kursusforløb for pårørende til psykiatribrugere
PårørendeKurset er til dig, der er tæt på én med psykisk sygdom eller udviklingsforstyrrelse. Kurset ruster dig til håndtere de mange udfordringer, du møder som pårørende.
Tilbud til pårørende på arbejdsmarkedet
Onlineforløb til voksne pårørende til en der er ramt af en skade på hjernen.